Nick uit ‘Big Brother’ diep geraakt na kritiek op medebewoners: “Ik ben hier enorm van geschrokken” Buitenland
Buitenland

Nick uit ‘Big Brother’ diep geraakt na kritiek op medebewoners: “Ik ben hier enorm van geschrokken”

Nick uit ‘Big Brother’ diep geraakt na kritiek op medebewoners: “Ik ben hier enorm van geschrokken”

Vandaag is het exact drie maanden geleden dat Nick Kraft het ‘Big Brother’-huis verliet. Bijna net zolang zat hij ín de villa met zijn medebewoners. Nick mist de ‘Big Brother’-beleving nog steeds.

“Waarom? Geen idee, misschien het gevoel van veilig zijn, geen stress, de uitdaging en echt jezelf kunnen zijn zonder rechtstreekse commentaar”, komt Nick zelf met een verklaring op Instagram. “Maar achteraf gezien was dit voor mij een nog groter avontuur dan dat ik toen op die moment dacht.”

"Sommige reacties liepen de spuigaten uit"

De impact van het ‘Big Brother’-spel moet volgens Nick niet worden onderschat. “Je wordt in een huis gedropt met in totaal 19 verschillende karakters. Je kan niet weg, je moet 24/7 rekening houden met elkaar, je moet op AAN staan”, schrijft hij. “Ik heb in een rollercoaster gezeten die nu al een half jaar aan de gang is, en waar ik echt heb beseft wat het leven inhoudt en daar ben ik enorm dankbaar voor.”

“Ik heb alle afleveringen terug gezien en ben soms enorm geschrokken, maar echt, enorm”, geeft Nick toe. “Ik heb reacties gelezen van mensen die de spuigaten uitliepen naar bewoners toe, mensen zoals jij en ik, mensen die evenzeer uw dochter, zoon, partner, familielid of vriend zouden kunnen zijn.”

"Ik zal dit avontuur nooit vergeten"

Ter afsluiting wil Nick al zijn fans bedanken. “Ik heb nooit zoiets meegemaakt, hoe dedicated jullie waren en zijn en ik zal dat heel mijn leven meedragen en altijd blijven appreciëren", klinkt het emotioneel. "Ik hou oprecht van jullie. Ik zal dit avontuur nooit vergeten, het heeft mijn leven enorm veranderd, maar als persoon zal ik nooit veranderen en om het in het Kempisch te bevestigen: da schrijve kik oep een briefke.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws