Marc Van Ranst komt met goed nieuws over coronavirus: "Dat gaat niet meer gebeuren" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst komt met goed nieuws over coronavirus: "Dat gaat niet meer gebeuren"

Marc Van Ranst komt met goed nieuws over coronavirus: "Dat gaat niet meer gebeuren"

Marc Van Ranst laat in De Telegraaf ook zijn licht schijnen op de situatie in Nederland. Daar lopen de besmettingen wel zeer snel op. Volgens Van Ranst heeft Nederland te snel willen versoepelen.

"In België zijn we hier veel voorzichtiger mee", vertelt Van Ranst in De Telegraaf. "We dragen bijvoorbeeld nog steeds een mondkapje in winkels en restaurants. Daarnaast hebben ook de discotheken de deuren dichtgehouden.”

"Maar het goede nieuws is dat het zowel in België als in Nederland met vaccineren heel erg goed gaat. We staan echt in de wereldtop met prikken."

Van Ranst denkt door de vaccinaties dat het zorgsysteem niet meer overbelast zal raken. "Maar wacht nog heel even met alles open gooien”, stelt hij.

"Mensen gaan ziek en gaan dood, dat hoort bij het leven. Toch lijkt het mij verstandig om nog even door te bijten, zodat we een nog iets grotere voorsprong hebben in de wedloop tussen vaccineren en het virus.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws