Erg gênant voor Cath Luyten en Frank Raes: “Ik stond daar met mijn broek op mijn enkels” Buitenland
Buitenland

Erg gênant voor Cath Luyten en Frank Raes: “Ik stond daar met mijn broek op mijn enkels”

Erg gênant voor Cath Luyten en Frank Raes: “Ik stond daar met mijn broek op mijn enkels”

Elke week nodigt Siska Schoeters een bekende gast uit aan haar vijver. Ditmaal kreeg Cath Luyten de eer om een straf verhaal uit de doeken te doen. Zij maakte ooit iets zeer gênants mee met haar toenmalige echtgenoot Frank Raes.

“Ik heb ooit bij meer dan 40 graden met mijn broek op mijn enkels gestaan voor een bus met Chinese toeristen”, begint Cath op Radio 2. “We waren in Death Valley, dat was met Frank, en die trekt graag foto’s. Hij gaat al foto’s trekken en gaat de hitte in. En ik moest plassen, maar daar was niemand. Geen toeristen, geen bus.”

"Mijn hart begaf het"

“Er stond wel een kotje met een toilet", vervolgt Cath. "Dus ik ga daar rustig naar dat toiletje, Frank is ondertussen foto’s aan het trekken. En ik zit en trek mijn broek uit en ik zie in de hoek, echt op vijftig centimeter, een gouden, kleine schorpioen. Mijn hart begaf het, dus ik ben naar buiten gesprongen en terwijl ik buiten kom, stopt daar een bus met Chinezen", lacht ze.

Cath vormde maar liefst 15 jaar lang een koppel met Frank Raes, tot ze in 2018 uiteen gingen. Ze hebben één zoon samen, Bill (11). In mei van dit jaar werd Cath voor de tweede keer mama, opnieuw van een zoon, Jools.

Populair

Laatste nieuws