Fans schrikken bij het zien van Sam Gooris: “Wat is er met hém aan de hand?” Buitenland
Buitenland

Fans schrikken bij het zien van Sam Gooris: “Wat is er met hém aan de hand?”

Fans schrikken bij het zien van Sam Gooris: “Wat is er met hém aan de hand?”

Elke zondag blikt VTM terug naar de hoogdagen van ‘Tien Om Te Zien’. In ‘Tien Om te Zien: De Zomer Van 199X’ roepen de artiesten herinneringen op en zijn zelfs nu nog steeds onder de indruk bij het zien van sommigen van hun collega’s.

Zo was er Sam Gooris, waarvan geweten is dat hij steeds het hart op de tong draagt, die zijn ogen eens goed de kost gaf. Toen Will Tura de revue passeerde, was de echtgenoot van Kelly Pfaff danig onder de indruk. “Hier se, hier se. Nu is het gedaan, hè. Dit is de top”, zei Sam in zijn sappig Antwerps dialect. “Hier gaat niets meer boven, zo simpel is dat. Dat is God. Hier is ‘Gooriske’ uitgepraat. Hier hang ik mijn ‘basketterkes’ aan de haak.”

"Wat is er met hem aan de hand?"

Fans konden deze lofbetuiging van Sam wel appreciëren, al moesten ze wel even wennen aan de vreemde look van de zanger, die voor de verandering eens niet gladgeschoren was, maar een lange baard had laten staan. “Sam Gooris wil te kaap’ren varen, denk ik”, grapte een kijker die uiteraard verwees naar die drie ándere mannen met baarden.

“Sam, zo zie je er eerlijk gezegd echt slecht uit”, vindt een ander. “Sommige mensen staan wel met een baard, maar anderen daarentegen…” “Oei, Sam toch... Wat is er met hem aan de hand? Scheermachine stuk, misschien?”, vraagt nog iemand op de sociale media. “Zo ziet hij er zélf uit als God.”

Populair

Laatste nieuws