Slecht nieuws over boer David uit ‘Boer Zkt Vrouw’ Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws over boer David uit ‘Boer Zkt Vrouw’

Slecht nieuws over boer David uit ‘Boer Zkt Vrouw’

Boer Zkt Vrouw’ kende niet de verhoopte afloop voor perenboer David. Het zag er even naar uit dat een relatie met Sarah mogelijk was, maar David brak aan het einde toch met haar omdat de gevoelens het lieten afweten. Niet lang daarna leerde hij Lieselot kennen. Daaruit groeide wél een relatie, maar zij zijn nu weer uiteen.

“Na de opnames van ‘Boer Zkt Vrouw’ leerde ik haar kennen via sociale media”, vertelt David in Dag Allemaal. “Omdat ze niet veraf woonde, spraken we snel af. De vonk sloeg over en ik zag het rooskleurig in, maar na vier maanden was het voorbij. Als je elkaar beter leert kennen, kan je soms alleen maar vaststellen dat het toch niet helemaal klikt.”

Verstoppertje spelen

Het geloof in de liefde geeft David nog niet op. “Met de leeftijd word ik gewoon kieskeuriger”, klinkt het. “Op je twintigste ben je wat losser en is je parcours nog niet gereden. Op mijn leeftijd is het moeilijker om twee verschillende levens in elkaar te laten passen, zeker als je kinderen hebt.”

“Mijn ex-vriendin had mijn kinderen al gezien en die band was vrij goed. Toch wacht je in een ideale situatie beter tot je zeker bent van je stuk om je nieuwe partner aan je kinderen voor te stellen”, vindt David. “Anderzijds had ik dan wel verstoppertje moeten spelen, want in mijn beperkte vrije tijd zijn mijn kinderen bij mij.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws