Nadia (34) beleefde haar eerste orgasme bij een vrouw: “Achteraf huilde ik hysterisch” Buitenland
Buitenland

Nadia (34) beleefde haar eerste orgasme bij een vrouw: “Achteraf huilde ik hysterisch”

Nadia (34) beleefde haar eerste orgasme bij een vrouw: “Achteraf huilde ik hysterisch”

Nadia Bokody, een Britse seksuologe, heeft in haar column voor news.com onthuld dat ze haar allereerste orgasme kreeg bij haar huidige lesbische partner. Daarna brak ze naar eigen zeggen in tranen uit.

Nadia (34) gaf eerlijk toe dat ze het - zoals veel vrouwen - vaak moeilijk vindt om zich te ontspannen in de slaapkamer. Daarom werd ze overmand door emoties toen ze haar eerste orgasme beleefde met haar huidige vrouwelijke partner. “Ik huilde hysterisch in het bijzijn van de vrouw met wie ik net seks had”, schrijft ze.

“We zaten opgesloten in een naakte omhelzing terwijl de tranen uit mijn ogen ontsnapten. Zij zag er begrijpelijkerwijs geschrokken uit. Ik had een instinctieve reactie op een zeer onbekende ervaring, namelijk dat ik net mijn eerste orgasme met haar heb gehad.”

Het diepste genot van een orgasme

Bij haar vorige partner kon Nadia helemaal geen orgasme krijgen, ook al was de seks “fantastisch”. “Ik kon mezelf gewoon niet volledig laten gaan bij haar”, klinkt het. “Misschien omdat ik, op een intuïtief niveau, wist dat haar hart niet helemaal in onze relatie lag. Of misschien omdat ik zo verliefd op haar was, voelde ik me verplicht om indruk op haar te maken.”

Volgens Nadia is dit een probleem voor veel vrouwen. "Helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan om ons hoofd vrij te maken. We zijn nu eenmaal geprogrammeerd om het grootste deel van ons leven anderen te plezieren.” Vrouwen zouden de rol “die ze hebben geleerd om anderen te plezieren om het diepste genot van een orgasme te krijgen”, moeten kunnen loslaten, klinkt het.

"Dat heb ik niet vastgesteld door onderzoek of door over seks te schrijven; maar door een vrouw te zijn die nog steeds bang is voor wat het betekent om los te laten, maar die angst bestrijdt en het tóch doet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws