Margriet Hermans maakt komaf met hardnekkig gerucht: “Deze BV is niét de vader van Celien” Buitenland
Buitenland

Margriet Hermans maakt komaf met hardnekkig gerucht: “Deze BV is niét de vader van Celien”

Margriet Hermans maakt komaf met hardnekkig gerucht: “Deze BV is niét de vader van Celien”

Ook Margriet Hermans en haar dochter, Celien Deloof, maken hun opwachting in ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’. Celien liet zich een opmerkelijke uitspraak ontvallen, namelijk dat veel mensen denken dat Frank Dingenen haar vader is.

“Welja, ik trok in de periode van mijn zwangerschap vaak met Frank op, en zo is die roddel ontstaan”, legt Margriet uit in een gesprek met TV Familie. “Voor alle duidelijkheid: Frank is dus níet de vader van Celien, hé!”

Op de jaren ’90 blikt Margriet terug als een fantastische periode. “Ik had op dinsdag mijn eigen talkshow ‘Margriet’, in Middelkerke. Op donderdag waren de opnamen van ‘Tien om te Zien’, in Blankenberge”, zegt ze. “Ik zag dan vaak fans van de ene naar de andere badplaats verhuizen.”

Voor de zangeres mag er gerust opnieuw een show komen als ‘Tien Om Te Zien’. “Oók met minder bekende Vlaamse artiesten”, benadrukt ze. “Nu vist men te vaak in dezelfde vijver.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws