Pijnlijke vaststelling voor Karl Vannieuwkerke: “Ik had het beter niet gedaan” Buitenland
Buitenland

Pijnlijke vaststelling voor Karl Vannieuwkerke: “Ik had het beter niet gedaan”

Pijnlijke vaststelling voor Karl Vannieuwkerke: “Ik had het beter niet gedaan”

In Dag Allemaal blikt Karl Vannieuwkerke terug op zijn rijkgevulde carrière. Hoewel hij vandaag een van de meest gerespecteerde en gelauwerde Vlaamse televisiepresentatoren is, heeft hij toch spijt van enkele keuzes uit het verleden.

“Eén van de dingen die ik beter niet had gedaan, was met Mark Uytterhoeven wielercommentaar geven begin 2000”, laat Karl weten. “Ik was er als beginnend journalist eigenlijk niet klaar voor, maar ik heb dat toch een jaar gedaan, omdat ik zo vereerd was.”

“Mijn werk van in ’97, daar kijk ik liever niet meer naar”, geeft hij eerlijk toe. “Logisch, zelfs Mark Uytterhoeven was in z’n beginperiode een kluns en hij is uitgegroeid tot de grootste televisiemaker van Vlaanderen. Hij is op een hoogtepunt gestopt en omdat ik hem ken, begrijp ik dat.”

"Ik zal het voelen als het beste voorbij is"

“Of ik zou kunnen stoppen op een hoogtepunt? Ik denk van wel en ik weet dat ik het zal voelen als het beste voorbij is”, voegt Karl daar nog aan toe. “Ik denk niet dat ik me krampachtig aan mijn positie zal vastklampen omdat ik ook goed zou functioneren als consultant voor bedrijven. Ik ben veel meer een creatieve geest dan een presentator.”

Populair

Laatste nieuws