Donderdag 15 Juli 2021 - 12:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Sarah van Soelen ziet af met André Hazes: “Dit moet bloedirritant zijn voor haar”

Sarah van Soelen ziet af met André Hazes: “Dit moet bloedirritant zijn voor haar”

André Hazes was vroeger een echt feestbeest. Na een optreden bleef de zanger al eens graag tot een gat in de nacht aan de toog hangen en niet altijd in nuchtere toestand. Het laatste anderhalf jaar houdt hij er een heel ander ritme op na. En dat heeft ook zijn vriendin Sarah van Soelen geweten.

“Pre-corona maakte ik het soms bont na shows. ’k Vond het af en toe net iets te leuk, dat drankje bij de show, en dan na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging”, geeft de zanger toe in zijn column voor het Nederlandse Veronica Superguide. “Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje.” 

"Als het glanst en glittert, is het goed"

Deze zomer is André van plan om zijn vriendin, Sarah van Soelen, extra vaak uit te nemen. “Eens per week vinden we het leuk om ons voor een avond extra op te doffen."

"Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed.” 

Die arme Sarah

Zijn relatie met Sarah heeft nog een ander positief effect op de ‘Leef!’-zanger. “Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken. Maar op één vlak heb ik echt medelijden met Sarah: ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móet de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik ‘Planet Earth’ of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!”

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws