-->

Julie uit ‘Big Brother’ bijt van zich af: “Ben ik daarom een slechte moeder?”

Julie uit ‘Big Brother’ bijt van zich af: “Ben ik daarom een slechte moeder?”
Donderdag 15 Juli 2021 - 15:30   I   Foto: SBS   I  

Julie Vanderzijl krijgt al sinds haar deelname aan ‘Big Brother’ bagger over zich heen van enkele zuurpruimen die haar verwijten dat ze niet genoeg tijd vrijmaakt voor haar kinderen. Op Instagram bijt ze met een emotionele boodschap van zich af.

Natuurlijk wil Julie haar kinderen af en toe achter het behang plakken, maar dat neemt niet weg dat zij haar kinderen onnoemelijk mist tijdens de dagen of weken dat ze niet bij haar zijn. “Elke keer opnieuw denk ik: we zullen snel weer bij elkaar zijn. Maar die dagen en weken lijken steeds oneindig lang… Dag 1 is even rust, vanaf dag 2 tel ik al de dagen af als een klein kind: nog zoveel keer slapen.”

Leven van week tot week

“Dit jaar dacht ik dat het anders zou zijn. Ik had jullie al een paar weken niet gezien, 2 weken leken peanuts te zijn”, richt Julie zich op Instagram tot haar kids. “Maar niets is minder waar, die voelen nog langer aan dan andere jaren! En voel me leeg zonder jullie, misschien omdat ik jullie inderdaad al zoveel heb moeten missen dit jaar, ik weet het niet, ik wil gewoon dat jullie hier zijn!” 

“En ja, voor de slechte tongen die dit gaan lezen, ik hoor jullie commentaren al: nu schrijft ze dit, maar mevrouw gaat wel zoveel weken naar ‘Big Brother’ of nog erger, gaat dan met een vriendin zonder kinderen naar Ibiza… Ten eerste: jullie weten niets. Inderdaad, ‘Big Brother’ was ik lang zonder kinderen, maar had van tevoren nooit kunnen denken dat ik er zo lang in ging blijven. Ik leefde daar van week tot week.”

"Mijn kinderen zijn mijn alles"

“De me-time naar Ibiza was geen week, zoals velen onder jullie dachten, maar 3 dagen waar ik élke dag 5 keer met hun FaceTimede. Ben ik daarvoor een slechte moeder?”, vraagt ze haar criticasters. “Iemand die duidelijk in 'Big Brother’ was om juist haar kinderen los te kunnen laten? Die nooooooit zonder haar kinderen was? (dat lukt me trouwens nog steeds niet) Neen! Mijn kinderen zijn mijn alles, en spijtig genoeg moet ik de 2 oudste af en toe eens afgeven, maar de leegte en het gemis die blijven”, verzekert ze iedereen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie Vanderzijl (@julievanderzijl)

TAGS  I  Julie Vanderzijl  I  Big Brother  I  shownieuws