Donderdag 15 Juli 2021 - 18:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kijkers dragen ‘Switch’-deelnemer op handen: “Geef die snel een eigen programma”

Kijkers dragen ‘Switch’-deelnemer op handen: “Geef die snel een eigen programma”

Zoals gewoonlijk kan er in de zomervakantie geswitcht worden op Eén. Adriaan Van den Hoof presenteert het zesde seizoen van ‘Switch’, de quiz zonder punten. Aan de geslaagde formule wordt ook dit niet geraakt: vijf kandidaten strijden een hele week lang voor de hoogste plaats.

De kandidaat die deze week bij de kijkers alvast op het hoogste schavotje staat, is de West-Vlaamse Rob. Zijn gevoel voor humor slaat aan en tilt de quiz op naar nog een hoger niveau. “Ik ben al van dag één fan van hem”, laat iemand weten op de sociale media. “Ik was al zo blij dat hij de pot had maandag.” 

"Zo moesten er véél meer rondlopen"

Vooral het verhaal over hoe de relatie met zijn high school sweetheart Emma tot stand kwam en zijn laconieke uitleg over zijn vooruitgang in het programma, kreeg de kijkers aan het lachen. “Akke akke tuut tuut, haha, schitterend”, reageerde een van hen. “Leuk om je bezig te zien, Rob, je bent echt een top kerel.”

“‘Switch’ op zich is een top programma, maar die Rob!”, lezen we nog. “Super toffe jongen met echte West-Vlaamse humor. Zo moesten er véél meer rondlopen. Ik ben fan!” En ook: “Wat een leuke en spontane jongen. Zalig om naar te kijken. Of je nu wilt of niet, je moét er gewoon mee lachen. De VRT zou hem beter zijn eigen programma geven!”

TAGS  I  Switch  I  shownieuws  I  Adriaan Van den Hoof