Fans van Karl Vannieuwkerke en ‘Vive Le Vélo’ reageren teleurgesteld: “Zo jammer” Buitenland
Buitenland

Fans van Karl Vannieuwkerke en ‘Vive Le Vélo’ reageren teleurgesteld: “Zo jammer”

Fans van Karl Vannieuwkerke en ‘Vive Le Vélo’ reageren teleurgesteld: “Zo jammer”

Leve de koers! Al 16 jaar is ‘Vive Le Vélo’ tijdens de Ronde van Frankrijk de vaste dagelijkse talkshow op Eén. Hierin ontvangt Karl Vannieuwkerke elke dag twee (en soms meer) gasten en bespreekt hij met hen de voorbije dag in de Tour.

De voorbije jaren vergaarde ‘Vive Le Vélo’ een schare trouwe fans, die elke dag zonder uitzondering voor de buis zitten. Ook dit jaar zorgden Karl Vannieuwkerke en zijn ploeg al voor enkele opmerkelijke, ontroerende en buitengewone verhalen. De kijkers zijn dit jaar dan ook weeral vol lof over hun favoriete zomerprogramma.

Een ware verademing

“Fantastisch programma en vooral het luisteren naar elkaar, dat doet óók zo goed”, schrijft iemand op de sociale media. “Ieder krijgt de ruimte om uit te praten, een verademing!” Een ander zegt: “Bedankt Karl en de hele ploeg, ik geniet elke avond van jullie topprogramma en jullie topgasten. Jullie zijn een ware verademing tijdens alle drama in ons land.”

De medaille heeft natuurlijk ook een keerzijde, want de Ronde van Frankrijk blijft immers niet eeuwig duren. “Wat een mooi en boeiend programma toch! Jammer dat het weeral bijna het einde is”, merkt iemand op. “De gasten, de omgeving, de plaatsen, de muziek… Ik ben grote fan. Jammer dat de Tour maar drie weken duurt!”, aldus een ander.

Populair

Laatste nieuws