Vrouw ziet haar borsten groeien na Covid-vaccinatie: “Heel mijn leven een A cup, nu plots een C cup” Buitenland
Buitenland

Vrouw ziet haar borsten groeien na Covid-vaccinatie: “Heel mijn leven een A cup, nu plots een C cup”

Vrouw ziet haar borsten groeien na Covid-vaccinatie: “Heel mijn leven een A cup, nu plots een C cup”

Er is iets aan het online platform TikTok dat de mensen ertoe aanzet om de meest openhartige verhalen te vertellen. Zo was er recent nog een vrouw die beweerde dat haar borsten niet één, maar twéé cupmaten gegroeid waren nadat ze haar coronavaccin had gekregen.

Eerder deze week zei TikTok-gebruikster Elle Marshall in een online TikTok-video dat ze haar hele leven een A-cup heeft gehad. Dat wil zeggen: totdat ze haar Covid-inenting kreeg. Na haar prik zou ze nu plots een C-cup hebben.

“Ik ben heel mijn leven een A-cup geweest. Heel mijn leven. Door het Pfizer-vaccin te krijgen, groeiden mijn borsten met bijna twee maten”, zegt ze. “Ik was erg in de war. Wat is er in godsnaam aan de hand?” Bovendien is Elle niet de enige die beweert dat ze deze ongewone bijwerking heeft ervaren.

“Ja! Ik had ook een A-cup, en na mijn vaccinatie ben ik een C’tje. Ik vroeg me al af hoe dat mogelijk was. Ik heb al mijn onderzoek gedaan, maar ik had nooit gedacht dat het hierdoor zou kunnen komen.” Een derde schreef: “OMG, nu weet ik waarom de mijne sinds mijn Pfizer-vaccinatie pijn doen.”

"Vrijwel zeker een placebo-effect"

Naar verluidt hebben ook nog eens meer dan 13.000 vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus gemeld nadat ze een coronavaccin hadden gekregen. Dokter Sarah Jarvis zegt echter dat veranderingen in borstomvang en menstruatie "vrijwel zeker een voorbeeld zijn van het placebo-effect". "Er zijn trouwens ook tientallen redenen voor veranderingen in borstomvang - altijd ervan uitgaande dat het waar is”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws