Vrijdag 16 Juli 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Margriet Hermans spreekt duidelijke taal: “Hen wil ik absoluut niet in mijn show”

Margriet Hermans spreekt duidelijke taal: “Hen wil ik absoluut niet in mijn show”

Margriet Hermans is niet alleen bekend als zangeres, maar veel Vlamingen kennen haar ook van de legendarische avondshow ‘Margriet’. Daarmee lokte ze in de vroege jaren ’90 elke zomerse woensdagavond meer dan een miljoen kijkers.

Vanaf 19 augustus maakt Margriet een comeback in Middelkerke voor een exclusieve show op Pickx+. In de talkshow ‘Margriet aan Zee’ wil Margriet jong en onbekend (muzikaal) talent de kans geven om zich te tonen.

“Daar streef ik alleszins naar", zegt Margriet in TV Familie. "Ik heb gezegd wie ik niet in de show wil. Het ‘probleem’ is dat jonge mensen dat beslissen. Da’s geen verwijt. Maar als je naar StuBru luistert, zal je geen Vlaamse artiesten leren kennen.”

Gezellige mix van interviews en muziek

'Margriet aan Zee’ duurt één uur en vindt opnieuw plaats in Middelkerke, dit keer in de Proximus Pop Up Arena. Voor Margriet is dit programma thuiskomen, want ze gaat opnieuw een gezellige mix van interviews en muziek presenteren. 

Aan haar zijde zullen we presentator Stef Poelmans zien, bekend van zijn werk voor Nickelodeon. Hij leidt het muzikale gedeelte van het programma in goede banen.

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Margriet aan Zee  I  shownieuws