Nathalie Dyck begaat enorme flater tijdens ‘VTM NIEUWS’-uitzending Buitenland
Buitenland

Nathalie Dyck begaat enorme flater tijdens ‘VTM NIEUWS’-uitzending

Nathalie Dyck begaat enorme flater tijdens ‘VTM NIEUWS’-uitzending

Nathalie Dyck heeft enkele bewogen dagen achter de rug. De VTM-journaliste bracht verslag uit vanuit het zwaar door de waterlast getroffen Pepinster. En dat ging haar duidelijk niet in de koude kleren zitten.

Tijdens de live-uitzending van het ‘VTM NIEUWS’ van vrijdagmiddag was Nathalie blijkbaar zo aangedaan dat ze even een kleine flater maakte. Ze legde net uit dat Pepinster nog steeds moeilijk te bereiken was, maar dat de inwoners wel bijzonder bezoek konden verwachten. “Wat de mensen hier wel aan het hart raakt, is dat de koning heeft aangekondigd dat hij deze namiddag naar hier komt om de mensen een riem onder het hart te steken.”

Aandachtige kijkers merkten meteen op dat Nathalie zonder het te beseffen de woorden omdraaide; het spreekwoord luidt natuurlijk ‘een hart onder de riem steken’. Deze kleine verspreking zal haar ongetwijfeld snel zijn vergeven: eerder op de dag werd op de sociale media immers nog beschreven hoe moedig Nathalie werd bevonden om vanuit Pepinster verslag uit te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws