Margriet Hermans zag het liever niet gebeuren: “Zo erg!” Buitenland
Buitenland

Margriet Hermans zag het liever niet gebeuren: “Zo erg!”

Margriet Hermans zag het liever niet gebeuren: “Zo erg!”

Margriet Hermans en haar dochter Celien Deloof kijken al eens graag naar ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’. Niet zo verrassend, want Margriet was zelf een graag geziene gaste in Blankenberge en houdt dus goede herinneringen over aan ‘TOTZ’.

In 1995 stond Ingeborg op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ met het nummer 'Ping Pong’. Tijdens het lied zwaaiden de zangeres en de danseressen met ping pong-batjes dat het een lieve lust was. Margriet Hermans en haar dochter Celien Deloof ontwaarden ook een opvallende man op het podium: niemand minder dan Arthur van ‘Schuif Af’.

“Oh, wat zag ik dat graag, ‘Schuif Af’”, merkt Margriet op, waarop Celien snel inpikt: “Ik ook, ik keek daar ieder weekend naar!” Margriet heeft duidelijk mooie herinneringen aan het jeugdprogramma van Ingeborg en Arthur. “Oh, dat was geweldig! Ik vond het zo erg dat dat stopte!”, aldus Margriet beteuterd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws