Maandag 19 Juli 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Tom Waes weet niet wat hem overkomt: “Plots kreeg in 100 studenten in mijn nek”

Tom Waes weet niet wat hem overkomt: “Plots kreeg in 100 studenten in mijn nek”

Goed nieuws voor de fans van Tom Waes en zijn ‘Reizen Waes’. De opnames van het nieuwe seizoen zitten er namelijk op en dat betekent dat we Tom binnenkort door Nederland zullen zien trekken.

“In de eerste plaats omdat het zo mooi is”, verklaart Tom Waes zijn keuze om bij onze noorderburen op bezoek te gaan in Het Nieuwsblad. “Vlamingen kennen Amsterdam, Rotterdam, Breda en Maastricht. Daar houdt het doorgaans op.” 

“Heel die oostelijke kant - de Achterhoek, het noordelijke Friesland, de Waddeneilanden … dat zijn unieke plekken. Tegelijk stelde ik vast hoezeer Vlaanderen van Nederland verschilt. We spreken ongeveer dezelfde taal, maar dat is het dan.”

Honderdtal studenten

Sinds zijn succesvolle rol Bob van in ‘Undercover’ is Tom ook een ware bekendheid in Nederland. Hij werd tijdens de opnames van 'Reizen Waes' dan ook enkele keren herkend op straat. “Zoals die keer in Groningen, een univer­siteitsstad", vertelt hij. "Ik moest daar een plein over en op de terrasjes zaten studenten te eten. Tot er me plots eentje opmerkte en ik een honderdtal studenten in mijn nek kreeg.”

TAGS  I  Tom Waes  I  Reizen Waes  I  shownieuws  I  Undercover