Fans van Tom Waes krijgen bijzonder nieuws te horen: “Nog lang niet” Buitenland
Buitenland

Fans van Tom Waes krijgen bijzonder nieuws te horen: “Nog lang niet”

Fans van Tom Waes krijgen bijzonder nieuws te horen: “Nog lang niet”

Tom Waes heeft er net de opnames van ‘Reizen Waes’ opzitten. Door de coronacrisis koos hij ervoor om het niet al te ver van huis te gaan zoeken en trok met zijn crew door Nederland. Zijn fans zullen blij zijn om te horen dat ook dit nog niet het laatste seizoen van ‘Reizen Waes’ zal zijn.

“We zijn gaan wad­lopen bij nacht”, licht Tom Waes een tipje van de sluier over zijn ontdekkingstocht in Nederland in Het Nieuwsblad. “Je vaart bij hoogtij uit tussen twee Waddeneilanden in, laat je vast­lopen bij eb en dan ga je wandelen. Op de bodem van de zee.”

“Vooral 's nachts ongelooflijk speciaal", aldus Tom. "Daar zul je weer dat gevoel van ‘Reizen Waes Vlaanderen’ krijgen: je hoeft het écht niet zo ver te gaan zoeken. Ik denk dat ook de Nederland-reis weer veel mensen zal inspireren om ter plekke te gaan kijken.”

"De formule is nog lang niet op"

Van een rustperiode is er voor Tom nog geen sprake. “Ik draai nog de docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ tot juli volgend jaar en binnenkort zit ik samen met de ploeg om te kijken in hoeverre we een reguliere ‘Reizen Waes’ kunnen opstarten. Als je 1,9 miljoen kijkers haalt, dan is de formule nog lang niet op. Ik heb leuke ideeën en bestemmingen, maar wanneer we daar naartoe zullen kunnen, blijft de vraag.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws