'The Sky Is The Limit'-ster Willy Naessens neemt drastische beslissing: “Ongelooflijk van hem” Buitenland
Buitenland

'The Sky Is The Limit'-ster Willy Naessens neemt drastische beslissing: “Ongelooflijk van hem”

'The Sky Is The Limit'-ster Willy Naessens neemt drastische beslissing: “Ongelooflijk van hem”

Willy Naessens heeft zijn groot hart weer eens laten zien. Hij hielp een groep van Chiro Heist-op-den-Berg uit de nood die hun kamp letterlijk in het water zagen vallen. Hij bood hen een verblijf op het grasveld naast zijn stoeterij. Willy krijgt nu natuurlijk heel wat lof toegezwaaid.

“Mooi gebaar, super van Willy. Die man heeft het hart op de juiste plaats”, schrijft iemand op de sociale media. “De chirogroep zal ongetwijfeld springen van blijdschap.” “De Willy is een man met heel wat poen, maar met een gouden hart dat nog zoveel meer waard is”, omschrijft een ander de ster uit 'The Sky Is The Limit' goed.

"Die man mag op handen gedragen worden"

“Topkerel met veel centen, maar ook een gouden hart”, zegt nog iemand. En zo blijven de reacties maar doorgaan. “Ongelooflijk dat hij dit doet, veel respect voor Willy Naessens, hoor. Dit vind ik wel zeer mooi van hem.” “Willy, die man mag op handen gedragen worden. Geen enkele zwembadbouwer doet dit.”

“Een heel lief gebaar van meneer Willy Naessens”, lezen we nog. “Hij is een goed man, chapeau!” En ook: “Wat een man, met een hart van goud! Old school en met zijn voeten op de grond. Dit siert de mens!”

Populair

Laatste nieuws