Maandag 19 Juli 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Christoff doet opvallende uitspraak over Debby Pfaff: “Ineens was dat gedaan”

Christoff doet opvallende uitspraak over Debby Pfaff: “Ineens was dat gedaan”

Christoff is sinds enkele weken weer vrijgezel. In zijn jonge jaren ging hij als vrijgezel los met Cindy, de vrouw van Willy Sommers, maar sinds zij kinderen heeft, heeft ze natuurlijk geen tijd meer.

”Ik ben ook een tijd heel veel met Debby Pfaff op stap geweest, maar toen trouwde ze en kreeg ze kinderen en was dat ook gedaan”, laat Christoff weten in een gesprek met Story. “Als vrijgezel was dat voor mij anders, ik kon uitgaan zoveel ik wou.” 

Salida

Door de breuk met Ritchie komt er natuurlijk ook meer tijd vrij dat Christoff kan spenderen in zijn zomerbar Salida. De opening van de horecazaak in Ninove werd op gejuich onthaald en is erg succesvol. “Gelukkig komen naar Salida vooral sympathisanten”, zegt Christoff. “Als er eens iets minder is, bedekken mijn fans dat wel met de mantel der liefde. Al neemt dat niet weg dat ik en mijn vennoten de lat hoog leggen.” 

“Vandaar dat we de keuken ook uit handen gegeven hebben aan het team van Luc De Laet van Butcher’s Store. Ik kan me dan vooral concentreren op het fangedeelte en zorgen dat de mensen met een heel goed gevoel naar huis gaan.“

TAGS  I  Christoff  I  Debby Pfaff  I  shownieuws  I  Salida