Dinsdag 20 Juli 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Nathalie Meskens komt tot opvallende conclusie over haar partner Nadim: “Ik had het wel verwacht”

Nathalie Meskens komt tot opvallende conclusie over haar partner Nadim: “Ik had het wel verwacht”

Nathalie Meskens kondigde begin juni aan dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Dochter Lima krijgt er dus een speelkameraadje bij. Twee kleine kinderen in huis, dat wordt pittig.

“Gelukkig sta ik er niet alleen voor”, zegt Nathalie in een gesprek met Story. “Nadim en ik zijn echt een team, we pakken de opvoeding van Lima voor de volle honderd procent samen aan – ze leert ook zowel Engels als Nederlands.” 

“Als ik eens een half uurtje wil gaan liggen of ‘s ochtends wat langer wil slapen omdat ik ‘s nachts verschillende keren ben opgestaan voor Lima, dan ontfermt Nadim zich over haar”, aldus de VTM-presentatrice. “Al probeer ik mijn powernaps wel af te stemmen op de dutjes van de kleine. Maar het is mooi om te zien wat een fantastische papa Nadim is. Ik had niets anders verwacht, hoor, hij is heel zorgend en lief.” 

17 maanden

Volgens Nathalie heeft Lima nog niet door dat ze binnenkort een huisgenootje krijgt. “Ik leg wel uit wat er met mijn buik gebeurt, maar hoewel ze al veel dingen begrijpt, is dat echt te groot om te vatten. Ze zal het wel merken wanneer er ineens een broertje is. Ze schelen ook maar 17 maanden, later zal ze zelfs geen herinneringen hebben aan haar tijd als enig kind”, besluit ze.

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws  I  Lima