Dinsdag 20 Juli 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Niels Destadsbader verbaast vriend en vijand: “Dat de regering eens een voorbeeld aan hem neemt”

Niels Destadsbader verbaast vriend en vijand: “Dat de regering eens een voorbeeld aan hem neemt”

Willy Naessens hielp het afgelopen weekend een Chiro-groep uit Heist-op-den-Berg uit de nood die hun kamp letterlijk in het water zag vallen na de wateroverlast. Nu laat ook ook Niels Destadsbader zien dat hij het hart op de juiste plaats heeft.

De zanger heeft beslist om de opbrengst van zijn concert in de Ghelamco Arena in Gent te doneren aan de slachtoffers van de overstromingen. Dat kan op veel bewondering rekenen van de Vlamingen. “Respect! Dat zouden onze federale ministers ook beter doen met de opbrengst van hun muppetshow”, klinkt het op de sociale media. 

Grandioze geste

“Top van Niels, en als al onze minsters dit voorbeeld nu eens zouden volgen. Ze zullen echt geen boterham minder moeten eten, hoor”, zegt een ander. “Ik vind de geste van Niels grandioos en ik hoop ook dat onze regering een voorbeeld aan hem neemt, in plaats van miljoenen uit te geven aan andere landen."

“Als alle dikbetaalde top-politici nu ook eens één maandsalaris en de koning 1/12de van zijn dotatie afstaan, in plaats van als ramptoerist een uitstap naar de getroffen gebieden te maken. Dat zou tenminste iets meer zijn dan hun symbolische steun waar de mensen niets aan hebben”, lezen we ook. “Knap Niels, en schaam jullie, politici!” 

“Wat een mooi gebaar. Wanneer gaan onze ministers eens iets geven?”, vraagt nog iemand zich af. “Hier zouden velen in de regering een voorbeeld aan mogen nemen. Zij verdienen genoeg op onze kap en het zijn de mensen die geld hebben die iets kunnen doen."

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  shownieuws  I  Willy Naessens