Dinsdag 20 Juli 2021 - 14:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de eerste aflevering ‘Waarheid, Durven of Doen’

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de eerste aflevering ‘Waarheid, Durven of Doen’

In het nieuwe VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’ wagen enkele BV’s zich aan enkele spannende opdrachten en ongemakkelijke vragen. Dit allemaal uiteraard ter vertier van de kijker. Maar deze laatste is allerminst onder de indruk als we de reacties op sociale media mogen geloven.

“Spannend? Een programma waar niemand om gevraagd heeft met mensen waar niemand van wakker ligt over dingen waar niemand iets om geeft. Ik ga alvast niet meer kijken”, schrijft iemand op de sociale media. “Het kan toch niet tippen aan ‘De Buurtpolitie’", aldus een ander. "Dat is nog net iets meer waarheidsgetrouw. En Bart kaëll heeft geen enkele vraag beantwoord. Waarom moet hij daar dan zijn?”

"Fake als kan zijn"

“Vergeet er niet bij te vertellen dat het allemaal theater is en dat ze op voorhand heel goed weten wat hen gevraagd gaat worden en wat ze gaan moeten doen", reageert een dame. "Voor de enkeling die nog steeds gelooft dat dit spontaan is...”

“Hebben ze nu echt niets anders meer om uit te zenden? Arm Vlaanderen dan", klinkt het nog. "Deze programma’s zijn allemaal zo fake als maar kan zijn." En nog: “Het is bij VTM precies ook weer kleuterklasniveau bij het maken van programma’s."

TAGS  I  Waarheid  I   Durven of Doen  I  VTM  I  shownieuws