Dinsdag 20 Juli 2021 - 13:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Man met ‘minipenis’ laat vriendin seks hebben met andere mannen: “Ik word graag vernederd”

Man met ‘minipenis’ laat vriendin seks hebben met andere mannen: “Ik word graag vernederd”

Chad, een Amerikaanse man met een ‘minipenis’, onthulde in een podcast dat hij zijn vriendin seks liet hebben met mannen die groter geschapen waren dan hijzelf, terwijl hij toekeek. Naar eigen zeggen wordt hij graag vernederd.

Chad vertelde in de Strictly Anonymous-podcast dat hij mannen zocht om seks te hebben met zijn vriendin en dat hij een kick kreeg van de vernedering. Hij verklapte dat zijn penis ongeveer 2,5 centimeter groot is, en hoewel het hem er niet van weerhield om seks te hebben, gaf hij toe dat hij er onzeker over was.

Chad en zijn vriendin begonnen nochtans als een ‘normaal’ koppel. “De grootte van mijn penis was totaal geen issue voor haar, totdat ik voorstelde om haar seks te laten hebben met andere mannen”, aldus Chad.

Mietje

“Meestal koos ik de mannen voor haar en dan had ze seks met hen, meestal in mijn bijzijn", zei de man. "Andere keren spraken ze af wanneer ik aan het werk was of andere dingen aan het doen was. Dan zouden me vernederen door foto's of video's te sturen, of me te bellen terwijl ze bezig waren.”

“Ik genoot van de vernedering dat mijn partner seks had met een ander”, zei Chad. “Van het feit dat ze samen was met iemand die veel groter geschapen was dan ik. Ze deed dingen met hem die me vernederden en dan kwam ik er natuurlijk uit als een mietje.”

Toch liep hun relatie op de klippen. Ze gingen uiteindelijk uit elkaar toen de vrouw Chad begon te bedriegen met een man die hij niet kent.

TAGS  I  Strictly Anonymous  I  seks