Dinsdag 20 Juli 2021 - 19:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-fans krijgen geweldig nieuws te horen

‘Familie’-fans krijgen geweldig nieuws te horen

Op 29 januari 2022 pakken de makers van ‘Familie’ uit met een grandioos feest voor hun 30e verjaardag. In de Lotto Arena wordt een entertainende show voorzien vol muziek, humor en nostalgie, voor fans van vroeger en nu.

“Amai, zeg, die seizoensfinale van ‘Familie’, wat was me dat”, zegt acteur Jo Hens, die de rol speelt van Niko in ‘Familie’, in een promofilmpje dat in de Jan & Alleman werd opgenomen. “Ja, mijn hoofd staat op ontploffen!”, reageert Caroline Maes, Mieke Van den Bossche in de reeks.

Zij verklapt dat ze iets zeer speciaals te vertellen hebben. “Absoluut, want ‘Familie’ wordt 30 jaar, en dat gaan wij vieren”, aldus Jo. “Het wordt een gigantisch feest voor alle fans van vroeger tot nu.” 

Het feest voor ’30 jaar ‘Familie’' wordt een entertainende liveshow voor fans van vroeger en nu met tal van optredens, acts en nostalgische beelden gebracht en beleefd door de cast van 'Familie'. Het belooft een ontroerend, humoristisch en nostalgisch spektakel te worden, waarbij ’30 jaar ‘Familie’’ centraal staat. Meer info vindt u op www.30jaarfamiliefeest.be.

TAGS  I  Familie  I  shownieuws