-->

Sarah van Soelen in het oog van de storm: “Zelfs al háát je Monique Westenberg, dan nog doe je dit niet”

Sarah van Soelen in het oog van de storm: “Zelfs al háát je Monique Westenberg, dan nog doe je dit niet”
Woensdag 21 Juli 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

Nederlands showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is niet te spreken over het online gedrag van Sarah van Soelen. De vriendin van André Hazes doet er alles aan om haar relatie in de kijker te zetten, zonder rekening te houden met de gevoelens van Andrés ex, Monique Westenberg, zo klinkt het.

Sarah van Soelen verpest haar hele imago in drie maanden tijd”, zegt YouTuber Yvonne Coldeweijer. “Dat is ongelofelijk onverstandig van haar. Sarah zou zich beter bescheiden en sympathiek opstellen, zeker omdat ze ervoor gezorgd heeft dat André zijn gezien heeft verlaten.” 

“Andrés hele reputatie is naar de haaien. En Sarah verknalt nu ook haar eigen reputatie”, ziet Yvonne. “Ik vind het bijna knap dat je als nieuwbakken bekende Nederlander in zo’n korte tijd al zo ontzettend wordt uitgekotst.”

"Dit is niet de juiste manier"

“Ik vind het verschrikkelijk walgelijk”, richt Yvonne zich nog even naar Sarah persoonlijk. “Ook al heb je een bloedhekel aan Monique, dan kan je nog altijd beter tonen dat je wél respect voor deze vrouw hebt. Jij hebt Moniques man afgepakt. Ik zou er dan alles aan doen om zo sympathiek mogelijk mijn entree te maken in showbizzland. Wat jij doet, niet de manier!”

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah van Soelen  I  Monique Westenberg  I  shownieuws