-->

Carmen Pfaff neemt drastische beslissing: “Het is welletjes geweest”

Carmen Pfaff neemt drastische beslissing: “Het is welletjes geweest”
Woensdag 21 Juli 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews   I  

VTM haalde voor deze zomervakantie ‘De Pfaffs’ van onder het stof. Door de heruitzendingen laait de interesse in een van Vlaanderens populairste families weer helemaal op en dat hebben ze bij de familie Pfaff geweten.

“Tja, regelmatig krijgt iemand van onze familie de vraag of we eventueel een comeback plannen op tv”, zegt Carmen Pfaff in TV Familie. “Maar dat zit er niet in. We hebben dat tien jaar lang gedaan. Het is welletjes geweest. Pas op, het is natuurlijk heel plezant en handig dat we daardoor enorm veel beeldmateriaal van ons gezin hebben, dat wel.”

"Liever 'De Pfaffs' dan een oorlogsfilm"

Carmen geeft toe dat ze dikwijls naar de heruitzendingen kijkt. “Het is een goed uur, zo na het avondeten”, vindt ze. “En eerlijk gezegd: er is voor de rest toch niet veel op tv, nu met de zomer. Dan heb ik liever dat ze ‘De Pfaffs’ heruitzenden dan dat er een oorlogsfilm geprogrammeerd wordt.”

“Maar ik kijk ook niet altijd naar die heruitzending, zenne”, benadrukt de vrouw van de legendarische Jean-Marie Pfaff. “Ik weet nog heel goed wat er wanneer gaat gebeuren. En ge kunt toch niet blijven kijken naar uzelf, hè”, lacht ze.

TAGS  I  Carmen Pfaff  I  Jean-Marie Pfaff  I  De Pfaffs  I  shownieuws  I  VTM