Woensdag 21 Juli 2021 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Natalia op het matje geroepen door eigen fans: “Straks denken zwangere vrouwen nog dat dit oké is”

Natalia op het matje geroepen door eigen fans: “Straks denken zwangere vrouwen nog dat dit oké is”

Natalia maakt de laatste tijd - net als zoveel Vlaamse celebs - reclame voor B-Better, het water in een doos gemaakt van recycleerbare grondstoffen. Met deze verpakkingen wil het bedrijf op een milieuvriendelijke manier de overstap maken van plastic naar papier.

Blijkbaar is Natalia grote fan van B-Better en helpt het haar naar eigen zeggen doorheen lange, vermoeiende draaidagen. Maar haar eigen fans roepen de zangeres nu op het matje: zwangere vrouwen worden immers afgeraden het hippe water van B-Better te drinken. 

Drink met mate

“Better Energy wordt niet aangeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, volgens hun eigen site”, laat iemand weten. Een ander citeert van de B-Better-website zélf: “B-Better Water Energy wordt niet aangeraden te consumeren door kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Drink met mate.”

Dat Natalia persoonlijk het drankje drinkt, is natuurlijk niet bewezen. Het kan zijn dat ze er gewoon reclame voor maakt. “Dat kan goed zijn”, zegt een van haar volgers. “Maar ze is zwanger en ze promoot het nu wel. Je zou als zwangere vrouw kunnen denken: Top, dat ga ik ook drinken. Het is gezond voor Natalia, dus ook voor mij.”

TAGS  I  Natalia  I  B-Better  I  shownieuws