Woensdag 21 Juli 2021 - 16:00   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Vrouw (52) datet na haar scheiding uitsluitend met 30-jarige mannen: “Ik heb nu de beste seks van mijn leven”

Vrouw (52) datet na haar scheiding uitsluitend met 30-jarige mannen: “Ik heb nu de beste seks van mijn leven”

In 2019 kwam er een abrupt einde aan het huwelijk van de Amerikaanse Tara. Maar in plaats van bij de pakken te blijven neerzitten, pikte ze al snel de draad van haar leven weer op. Tegenwoordig datet ze uitsluitend met mannen die 20 jaar jonger zijn dan zij.

Sinds haar scheiding heeft Tara meer zelfvertrouwen dan ooit. “Dankzij het beëindigen van die relatie heb ik een nieuw leven gekregen. Ik realiseerde me dat tijd kostbaar is en dat ik het meeste uit mijn leven moest halen. Het was nu of nooit. Sindsdien voel ik me 10 jaar jonger. Ik ben zelfzekerder nu, en ik voel me zelfs aantrekkelijker.” 

Cultuurshock

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, was Tara toch even bang om een alleenstaande vrouw te blijven. Datingsites en -apps joegen haar eerst schrik aan, maar ze overwon haar angsten. ”Ik ben erin geslaagd om mijn leven een draai te geven: ik voelde me eerst ellendig, maar ik ben nu helemaal opengebloeid”, klinkt het.

“Mijn dating- en seksleven is beter dan het ooit is geweest”, zegt de 52-jarige moeder. “Toen ik nog getrouwd was, besefte ik niet hoeveel jonge mannen er naar oudere vrouwen verlangen, denk ik. Het was een enorme cultuurshock, maar ik vind het geweldig. Wie zou er niet van genieten als al die jonge mannen denken dat je aantrekkelijk bent?” 

"Het is allemaal gewoon leuk en gek"

“De afgelopen jaren heb ik met mannen gedatet die in de dertig zijn”, aldus Tara. “Ik denk dat de reden dat ze zich tot mij aangetrokken voelen, is omdat ik er niet zo oud uitzie. Als ik ze mijn leeftijd vertel, denken ze dat ik hen voor de gek hou. Ze kunnen niet begrijpen hoe een vrouw van mijn leeftijd nog sexy kan zijn. Het is allemaal gewoon leuk en gek.” 

Tara zegt dat ze uiteindelijk wel een serieuze relatie wil, maar op dit moment heeft ze het te druk met genieten om zich op 'Mister Right' te concentreren. "Ik voel me gesterkt, vrij en geweldig over mezelf. Ik geniet nu meer dan toen ik in de twintig was.”

TAGS  I  Dating  I  seks