Woensdag 21 Juli 2021 - 19:00   I   Foto: Daily Mail  I   door Redactie

Ontvoerd koppel waant zich in horrorfilm: Man moet eigen tong opeten, vrouw wordt gedwongen toe te kijken

Ontvoerd koppel waant zich in horrorfilm: Man moet eigen tong opeten, vrouw wordt gedwongen toe te kijken

Een gruwelijk verhaal bereikt ons vanuit de Verenigde Staten. Jeremy Lind (35) stierf een vreselijke dood nadat hij werd ontvoerd in Louisville, Kentucky. Zijn vriendin werd naar verluidt gedwongen om toe te kijken hoe Lind werd gemarteld. Achteraf moest zij zijn bloed opkuisen.

De 35-jarige Lind en zijn partner werden op 27 september 2020 ontvoerd in Louisville, Kentucky, de VS. Ze werden naar verluidt geslagen, uitgekleed en gedwongen om hondenvoer te eten. In het politierapport staat te lezen hoe de tong van Lind werd verwijderd en dat hij stierf nadat hij was gestikt in een folie waarin de afgesneden tong zat.

Marteling en moord

Zijn vriendin werd gedwongen om toe te kijken hoe hij werd gemarteld, meldt de Louisville Courier Journal. Ook moest ze het bloed van haar vriend opkuisen, zo wordt beweerd. Het slachtoffer wist uiteindelijk te ontsnappen en het lichaam van Lind werd een paar dagen later in een steegje gevonden. 

James Douglas Branham, 39, en Samantha Leigh Johnson (foto), 31, zijn gearresteerd en beschuldigd van marteling en moord. Een derde, Daniel E. Rosselot, werd beschuldigd van medeplichtigheid aan moord.