Woensdag 21 Juli 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken haalt hard uit naar collega’s: “Ik heb weinig begrip voor die mensen op de set"

‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken haalt hard uit naar collega’s: “Ik heb weinig begrip voor die mensen op de set

Toen de coronacrisis vorig jaar toesloeg, moesten de makers van ‘Familie’ al hun creativiteit aanspreken om de opnames op een veilige manier te laten doorgaan. Tegenwoordig zijn er natuurlijk de vaccins waar we op kunnen vertrouwen. Maar niet iedereen in de cultuursector is voorstander van het verplichten van deze vaccins.

"Mensen iets verplichten vind ik zelden een goed idee”, zegt ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken in Dag Allemaal. “Maar het wordt steeds moeilijker voor wie geen vaccin wil om aan de groeiende druk te ontsnappen.” 

“Wie elke dag getest moet worden, zet de boel niet op zijn kop, maar het zorgt toch voor een heel gedoe. Persoonlijk heb ik weinig begrip voor mensen op de set die zich niet willen laten vaccineren”, is Roel, die in de VTM-soap ‘Familie’ de rol van Benny vertolkt, duidelijk. “In ons beroep is het veel te moeilijk om afstand te bewaren." 

“Ik merk ook dat er steeds losser wordt omgegaan met de regels", aldus Roel. "Omdat heel wat mensen, onder wie ikzelf, al volledig zijn gevaccineerd. En het is dan maar normaal dat wij ervan willen genieten dat we onze plicht hebben gedaan. Dat wordt een onhoudbare situatie, daar ben ik zeker van.”

TAGS  I  Roel Vanderstukken  I  Familie  I  shownieuws