Vrijdag 22 Maart 2019 - 13:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Manuel verdwijnt al opnieuw uit 'Familie'

Manuel verdwijnt al opnieuw uit 'Familie'

De passage van Manuel in 'Familie', gespeeld door Danny Timmermans, is maar een korte. Mogelijk verlaat hij vandaag al opnieuw de soap.

"Dat mag ik nog niet verklappen, natuurlijk", zegt Danny in Het Laatste Nieuws. "Maar mijn scènes voor 'Familie' zijn wel allemaal al opgenomen. Ik heb me enorm geamuseerd. Dat Manuel slechts een gastrol was, wist ik op voorhand. Ik had daar ook vrede mee."

"Toen ik hiervoor gepolst werd, was ik zelfs aangenaam verrast omdat ik als theateracteur niet zoveel tv-voorstellen krijg. Ik wilde wel al langer eens meespelen in een soap. En dat is me enorm bevallen. Zeker omdat mijn personage een klein smeerlapke is. Elke acteur vindt het heerlijk om dat te spelen."

Het is zeker niet uitgesloten dat Manuel nog terugkeert. "Misschien krijgt 'Familie' nog een vervolg? Ik heb de makers bij mijn afscheid gezegd dat mijn rol gerust wat langer had mogen duren omdat het zo goed is meegevallen. Ze weten dus dat ze me altijd mogen bellen als ze Manuel een comeback willen laten maken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  n365  I  showbizz