-->

Free Souffriau neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”

Free Souffriau neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”
Vrijdag 23 Juli 2021 - 10:30   I   Foto: Photonews   I  

Na 15 jaar neemt Free Souffriau afscheid van haar rol als Mega Mindy. Eerder dit jaar gaf ook haar echtgenoot, Miguel Wiels, al te kennen dat hij stopt als liedjesschrijver voor K3. Dat is volgens Free puur toeval.

"Het afgelopen jaar heeft die gedachte om te stoppen bij ons allebei wel in een stroomversnelling gebracht, denk ik”, zegt de actrice in Het Laatste Nieuws. “Het is geen beslissing omdat ik meer tijd wil voor ons gezin, want dat evenwicht hebben Miguel en ik in al die jaren altijd heel goed gevonden.” 

“Het kwam gewoon gaandeweg”, aldus Free. “Eerst ben je tien jaar bezig, dan plots vijftien. Tv-opnames waren er niet meer, optredens wel. 'Hoe voel ik mij in dat pakje op het podium?', vroeg ik mezelf altijd.”

"Ik wil eindelijk eten wat ik lekker vind"

"Een superheldin moet ook strak zijn", aldus Free. "En als je geen 20 meer bent, moet je daar veel meer voor doen. Eigenlijk wil ik écht wel eens beginnen eten wat ik lekker vind en wil ik daar een wijntje bij drinken. Zo'n dingen spelen ook mee. Ik ben het absoluut niet beu om Mega Mindy te zijn, maar ik heb het gevoel dat ik alles heb mogen doen wat erin zat."

TAGS  I  Free Souffriau  I  shownieuws  I  Mega Mindy