Vrijdag 23 Juli 2021 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Gepest op school vanwege ‘te grote borsten’, nu aanbeden: “Ik hou van mijn rondingen”

Gepest op school vanwege ‘te grote borsten’, nu aanbeden: “Ik hou van mijn rondingen”

Anastasiya Berthier, een 26-jarig Russisch model, werd vroeger op school gepest omdat haar borsten aanzienlijk groter waren dan die van haar leeftijdsgenoten. Dat merkte ze voor het eerst toen ze 13 jaar was.

“Mijn borsten begonnen dramatisch te groeien”, zegt Anastasiya in de Daily Mail. “Ik had op mijn veertiende al een DD en ze werden maar groter en groter. Het was heel ongemakkelijk op school. Wanneer we gymles hadden, vond ik het zo gênant om in die tijd voor andere kinderen te rennen en springen. Ik had geen goede sportbeha en het deed veel pijn.” 

Ze werd ook gepest en uitgescholden vanwege haar ‘te grote borsten’. “Toen ik naar de middelbare school ging, verzonnen de jongens walgelijke geruchten over mij en ze vielen me seksueel lastig. Een jongen die ik afwees, vertelde iedereen dat ik een triootje had met hem en zijn vrienden in de toiletten van de school. Ik was toen nog maagd en ik was zo overstuur en beschaamd.”

"Ik hou nu van mezelf"

Het werd zo erg dat Anastasiya van school stapte en zich twee jaar praktisch in haar slaapkamer opsloot. Stilaan begon ze haar lichaam te aanvaarden en haar pesters te negeren. "Ik hou nu van mezelf en mijn lichaam! Ik hou van mijn rondingen, ik hou van mijn borsten, mijn heupen en taille.” Tegenwoordig is Anastasiya een bekend model in Rusland met maar liefst één miljoen volgers.

TAGS  I  Anastasiya Berthier