Vrijdag 23 Juli 2021 - 12:30   I   Foto: Daily Mail  I   door Redactie

Verpleegkundige spoort mensen aan zich niet te laten vaccineren, maar overlijdt zelf aan corona

Verpleegkundige spoort mensen aan zich niet te laten vaccineren, maar overlijdt zelf aan corona

In de Verenigde Staten is een verpleegkundige overleden aan het coronavirus nadat ze eerder tweets de wereld in had gestuurd waarin ze mensen aanspoorde om het covid-vaccin niet te laten zetten. Dat meldt de Daily Mail.

Olivia Guidry, een verpleegster die werkte op de spoedafdeling van Ochsner Lafayette General, Louisiana, VS, stierf op 13 juli aan de gevolgen van corona. De zus van Olivia schreef op 8 juli nog op Facebook dat Olivia plots erg hoge koorts maakte en een epileptische aanval had gekregen nadat ze positief had getest op covid. Haar toestand bleef snel verslechteren en 5 dagen later plaatste de zus een bericht op de sociale media waarin stond dat Olivia was overleden. 

"Vaccin is niet veilig"

Olivia’s Twitter-account werd reeds verwijderd, maar screenshots van tweets die Olivia vorig jaar plaatste waarin ze mensen aanspoort om het covid-vaccin niet te laten zetten, zijn online gedeeld. In haar berichten staat duidelijk te lezen dat Olivia geen voorstander was van de vaccins. "Het manipuleert je DNA op het kleinste moleculair niveau. Niet doen. Pak het niet. Het is niet veilig”, klonk het onder meer.

Haar familie is kapot van verdriet. "Mijn lieve meid, er zijn zoveel dingen die ik zou kunnen zeggen, maar mijn hart kan de woorden gewoon niet vinden", schreef de zus van Olivia op de sociale media. "Ik zal je de rest van mijn leven elke dag missen. Een mooi, slim, aardig en liefdevol meisje dat het leven met zoveel vreugde en levendigheid leefde.”

TAGS  I  Olivia Guidry  I  vaccin