Tv-Maker Eric Goens doet pijnlijke vaststelling over ‘Het Huis’: “Het is echt verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Tv-Maker Eric Goens doet pijnlijke vaststelling over ‘Het Huis’: “Het is echt verschrikkelijk”

Tv-Maker Eric Goens doet pijnlijke vaststelling over ‘Het Huis’: “Het is echt verschrikkelijk”

Dit najaar schotelt de VRT ons acht nieuwe afleveringen van ‘Het Huis’ voor. In het Eén-programma graaft tv-maker Eric Coens 24 uur lang in de ziel van acht verschillende bekende Vlamingen.

“Ik ben ook heel erg gelukkig met het bezoek van Eddy Planckaert, die dingen heeft verteld die absoluut nog niet geweten zijn’, zegt Eric in Dag Allemaal. “Ingeborg en Kevin Janssens hebben me eveneens aangenaam verrast. Net als Mathias Coppens trouwens, die voor het eerst echt zijn ziel heeft blootgelegd.”

"Vrouwen willen niet, kunnen niet of mogen niet"

Toch legt Eric een blijvend pijnpunt bloot. “Vrouwen in ‘Het Huis’ krijgen blijft een probleem”, zegt hij. “We doen er alles aan om meer dames op bezoek te krijgen. Maar ze willen niet, ze kunnen niet of ze mogen niet. Verschrikkelijk.”

‘Het Huis’ is met gemiddeld zo’n miljoen kijkers al jaren een van de populairste programma’s op de Vlaamse televisie. Vorig jaar wist Eric Goens in volle corona-periode onder meer viroloog Marc Van Ranst, ondernemer Marc Coucke en komiek Jacques Vermeire te strikken.

Populair

Laatste nieuws