Vrijdag 23 Juli 2021 - 20:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Jo Vally houdt zijn hart al vast: “Ik hoop dat het zo ver niet komt”

Jo Vally houdt zijn hart al vast: “Ik hoop dat het zo ver niet komt”

Hoewel de vaccinatiecampagne loopt als een trein, laat lang niet iedereen zich overtuigen om hun inenting te gaan halen. Dat sommigen vaccinatie willen verplichten, zorgt ook in de cultuursector voor wrevel.

Corona heeft de Vlaamse artiesten het afgelopen jaar hard getroffen. Daar kan ook Jo Vally over meespreken. Anderhalf jaar kon de zanger niet meer doen waar hij voor gemaakt is, namelijk op een podium staan en de mensen entertainen. Toch is ook hij geen voorstander van verplichte vaccinatie.

“We leven toch niet in een dictatuur, zeker?”, zegt Jo in een reactie in Dag Allemaal. “Er wordt misbruik gemaakt van de situatie, ik ben oprecht bang over de richting die we uitgaan. Laat iedereen toch voor zichzelf beslissen.”

"Ik hoor van alles over dat Johnson-vaccin"

De veiligheid van de mensen gaat voor alles, maar deze medaille heeft natuurlijk een keerzijde. “Wie zegt dat vaccins zonder gevaar zijn?”, aldus de zanger. “Over dat van Johnson dat ik kreeg, hoor ik van alles, over bloedklonters. En hartlijders laten zo’n vaccin ook maar best aan zich voorbij gaan, laat ik me vertellen. Gaan we hen dan ook verplichten? Ik mag hopen dat het zo ver niet komt.”

TAGS  I  Jo Vally  I  shownieuws  I  Johnson  I  vaccin