Zaterdag 24 Juli 2021 - 10:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Fabrizio uit ‘Temptation Island’ doet opmerkelijke uitspraak over Kürt Rogiers: “Van hem had ik dit nooit verwacht”

Fabrizio uit ‘Temptation Island’ doet opmerkelijke uitspraak over Kürt Rogiers: “Van hem had ik dit nooit verwacht”

Het zijn drukke tijden voor Fabrizio Tzinaridis. Niet alleen is hij binnenkort de ster in een nieuwe editie van ‘The Bachelor’, hij heeft sinds kort ook zijn eigen cosmeticalijn: Divinity Cosmetics brengt haarproducten voor mannen en vrouwen op de markt.

Het idee van een cosmeticalijn te beginnen, spookte al langer door het hoofd van de ‘Temptation Island’-verleider. “Toen de kappers sloten tijdens corona, kreeg ik een serieuze bos haar. Een kwalitatief haarproduct bleek belangrijker dan ooit.” 

Onvermijdelijk krijgt Fabrizio weer te maken met vooroordelen. “Ach, de perceptie van mensen kan ik niet veranderen, ik heb er zelfs geen controle over”, weet hij. “Ik kan alleen mijn best doen. Niet om hun ongelijk te bewijzen, puur voor mezelf.”

 

Vooroordelen of niet, Fabrizio wist toch maar mooi ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers te strikken als eerste bekende gezicht voor Divinity Cosmetics . “Ik heb hem daarvoor gecontacteerd via Instagram. Normaal doet Kürt zulke opdrachten niet, maar hij zei dat hij zoveel respect hee voor jonge, gepassioneerde ondernemers dat hij met plezier eens een Griekse god wilde spelen", lacht hij. "Een mooie verrassing, want ik had nooit verwacht dat hij zou willen meewerken, ook al is hij zonder twijfel de sympathiekste BV die ik ooit heb ontmoet."

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  Familie  I  Fabrizio Tzinaridis  I  Divinity Cosmetics  I  shownieuws