Becca (25) droeg nog nooit een beha: "Daardoor heb ik nu grote borsten" Buitenland
Buitenland

Becca (25) droeg nog nooit een beha: "Daardoor heb ik nu grote borsten"

Becca (25) droeg nog nooit een beha: "Daardoor heb ik nu grote borsten"

Becca Costello, 25, uit Dunfermline in Schotland, onthult dat ze in haar leven nog nooit een beha heeft gedragen. Costello heeft bijgevolg dan ook grote borsten, zo beweert ze althans.

“Ik heb eigenlijk nog nooit een bh gehad”, geeft Becca toe tijdens een exclusief gesprek met Fabulous. “Ik heb het al eerder geprobeerd, maar ik vond het gewoon niet lekker. Ik vind ze zo ongemakkelijk en zo beperkend."

"Ik haat het als mensen me vertellen dat je slappe borsten krijgt als je geen beha draagt, want ik denk dat het het tegenovergestelde is. Het is een mythe."

“Ik heb dingen gelezen die zeggen dat als je een beha draagt, de spieren niet zoveel werk hoeven te doen, en dat is de reden dat ze doorhangen."

“Dus dit is mijn tegenargument: mijn borsten hebben kunnen groeien en ze zijn in een heel goede vorm omdat ze nooit beperkt zijn geweest door een beha." Becca heeft een D-cup.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws