Nathalie Meskens verrast: “In dat geval was er geen tweede kindje gekomen” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens verrast: “In dat geval was er geen tweede kindje gekomen”

Nathalie Meskens verrast: “In dat geval was er geen tweede kindje gekomen”

Het lijkt wel of Nathalie Meskens geboren werd om moeder te zijn. Ze geniet van elk moment met haar dochtertje Lima, en binnenkort komt daar nog een zoontje bij ook.

“Wij vinden het fantastisch dat het leeftijdsverschil zo klein zal zijn”, zegt Nathalie in Story. “Die twee gaan heel close zijn en veel samen kunnen spelen. En ja, in het begin zullen we handen te kort hebben met twee kleine kindjes in huis. Maar dat komt goed.”

Lima zelf lijkt het ook allemaal dik oké te vinden dat zij grote zus wordt. “Als ik nu een foto laat zien van een klein boeleke, moet ze daar heel hard om lachen”, aldus Nathalie. “Jaloezie heeft ze in elk geval nog niet echt getoond, ook niet in de crèche.”

“Lima is echt een fantastisch kind, heel vrolijk en positief, ze slaapt meestal goed en eet prima… Een droomkind, maar dat zal elke ouder misschien wel zeggen”, zegt de VTM-presentatrice. “In elk geval: mocht Lima niet zo’n fijne spruit zijn, was er wellicht geen tweede gekomen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws