Zaterdag 24 Juli 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Bloedmooie vrouw (29) kan straat niet op zonder dat mannen voor haar vallen: “Zelfs mijn dokter flirtte met me”

Bloedmooie vrouw (29) kan straat niet op zonder dat mannen voor haar vallen: “Zelfs mijn dokter flirtte met me”

Conny Hawk, een Oostenrijks model, zegt dat ze niet naar de fitness kan, haar boodschappen kan doen of zelfs maar naar de dokter kan zonder versierd te worden. Tot wel 20 keer per dag wordt ze naar eigen zeggen het hof gemaakt.

Oké, Conny ziet er prachtig uit en is gezegend met een perfect figuurtje, maar toch kan ze al die mannelijke aandacht missen als kiespijn. “Ik probeer steeds vriendelijk te zijn, maar in 99% van de gevallen voel ik me er erg ongemakkelijk bij”, zegt ze in de Daily Mail. “Vooral omdat de mannen super volhardend zijn en maar niet lijken op te geven.” 

Conny voegt eraan toe dat de constante aandacht intimiderend kan zijn, vooral als het ’s nachts gebeurt. Ze werd zelfs het hof gemaakt door een dokter toen ze naar het ziekenhuis moest na een allergische reactie. “Mijn oren waren super gezwollen en rood, ik zag er vreselijk uit. Terwijl hij met me flirtte, dacht ik gewoon: ‘Jezus, hoe is dit mogelijk?’ Uiteindelijk heb ik niet geklaagd over de dokter, maar ik ga er zeker niet meer terug.” 

"Het gebeurt overal waar ik niet benaderd wil worden"

Hoewel ze beseft dat het probleem gemakkelijk als een grappige anekdote kan worden gezien, zegt Conny dat de constante ongewenste aandacht vervelend is en haar een gestresst gevoel geeft - vaak moet ze elke dag de avances van wel 20 mannen afweren. “Het gebeurt in de sportschool, in de metro, gewoon overal waar ik meestal haast heb en niet benaderd wil worden.”

Hoewel de meeste mannen het goed bedoelen en alleen maar hun kans willen wagen, vindt Conny het niet minder dan enerverend wanneer ze gestoord wordt. “Soms wacht ik op iemand en voordat die persoon arriveert, zijn er al drie jongens gekomen en hebben geprobeerd met me te praten", zegt ze. “Er is moed voor nodig om een ​​meisje zomaar te benaderen, maar ze moeten begrijpen wanneer nee nee betekent."

TAGS  I  Conny Hawk