Zaterdag 24 Juli 2021 - 18:30   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

21-jarige studente datet met soms wel vijf mannen tegelijk: “Ik hou gewoon van seks”

21-jarige studente datet met soms wel vijf mannen tegelijk: “Ik hou gewoon van seks”

Als Karen, een 21-jarige studente, een knappe man tegenkomt, geeft ze hem steevast haar nummer, in de hoop dat het tot een stomende nacht komt. Dat vertelt ze zelf in The Sun. Karen steekt niet onder stoelen of banken dat ze van seks houdt en soms zelfs met vijf mannen tegelijk datet.

Karen was absoluut verrast toen ze enkele jaren geleden ontdekte dat het leek alsof het voor mannen prima is om met de ene vrouw na de andere naar bed te gaan, terwijl vrouwen slechts seks zouden mogen hebben met een handvol mensen in hun leven. De studente uit Londen zegt ook dat de meeste vrouwen die ze ontmoet jaloers op haar zijn, dus heeft ze alleen mannelijke vrienden. 

“Ik geniet van seks”, aldus Karen, die verzekert het altijd ‘veilig’ te doen. “Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het is een van de eenvoudigste genoegens. Er zijn geen negatieve gevolgen zolang je het veilig doet", vertelde ze aan de Sun. “Het hebben van meer dan één seksuele partner is voor mij een voordeel. Niemand anders moet zich daarmee moeien. Jongens doen het heel de tijd en daar wordt niets over gezegd. Waar kan ik het dan niet doen?”

"Waar ik wil, wanneer ik wil en met wie ik wil"

Karen verloor haar maagdelijkheid op 18-jarige leeftijd. Daarna merkte ze dat ze zich al snel verveelde bij mannen. Daarom vermijdt ze nu een vaste relatie en dat geeft haar natuurlijk heel wat vrijheid. “Ik hou de tel niet bij, maar ik ben niet verlegen. Ik krijg het waar ik wil, wanneer ik wil en met wie ik wil.”

“Ik weet dat mijn houding ten opzichte van seks 'mannelijk' is, maar ik denk nog steeds als een vrouw”, zegt Karen. “Daarom word ik graag geprikkeld anders verlies ik interesse. Als ik me niet gerespecteerd of gewaardeerd voel, waarom zou ik dan met jou naar bed gaan?”, klinkt het.

TAGS  I  Londen  I  seks