'Anderlecht maakt Gent het leven zuur en brengt bod uit op ontevreden speler' Sport
Sport

'Anderlecht maakt Gent het leven zuur en brengt bod uit op ontevreden speler'

'Anderlecht maakt Gent het leven zuur en brengt bod uit op ontevreden speler'

RSC Anderlecht en AA Gent gaan in de komende weken niet alleen op het veld, maar ook ernaast enkele pittige duels met elkaar uitvechten. Anderlecht zou volgens de laatste geruchten zijn zinnen gezet hebben op een toptarget van Gent.

Het gaat om Leo Jaba, een 20-jarige vleugelaanvaller van PAOK. De Braziliaan, die bij voorkeur op de rechtervleugel zijn dribbels en acties inzet, is dit seizoen één van de uitblinkers bij de Griekse club.

Jaba wil echter graag een stap hogerop zetten. Hij is ontevreden over het niveau in de Griekse competitie en wil er snel weg. AA Gent kwam de speler op het spoor, maar nu zou Anderlecht van plan zijn om zijn concurrent uit de Arteveldestad het leven zuur te maken.

Bod

Griekse media melden dat Anderlecht een bod gaat uitbrengen op Jaba. Dat de Brusselaars snel willen handelen, heeft alles te maken met de toenemende interesse voor Jaba. Ook FC Porto, Atalanta, Genoa en Newcastle United hebben immers een oogje op de Braziliaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws