-->

Sean Dhondt neemt radicale beslissing over zijn vriendin Maithé: “Het is wat het is”

Sean Dhondt neemt radicale beslissing over zijn vriendin Maithé: “Het is wat het is”
Maandag 26 Juli 2021 - 15:00   I   Foto: Instagram   I  

Sean Dhondt heeft sinds kort met Maithé Rivera een nieuw lief. Na een moeilijk jaar - in september van 2020 lekten er naaktfoto’s van hem uit, wat hem zijn huwelijk met Allison Scott kostte - toont Sean nu veel minder van zijn privéleven op de sociale media.

“Ik probeer dat nu gewoon een beetje meer te beleven”, zegt Sean over zijn relatie met Maithé op Radio 1. “Zo zijn we naar Ibiza geweest met enkele vrienden en ik had daar héél veel dingen kunnen posten, maar ik dacht: ik ga één mooie compilatie pakken en dan is dat ook vertrokken. Dan zit ik daar tenminste niet constant te ‘story’en’, want dat zou ik anders zeker en vast gedaan hebben.” 

Ietsje wijzer geworden

Vóór dit ellendige jaar zou Sean alles hebben gedeeld met de buitenwereld. “Want het is niet nodig om in te houden”, vindt hij. Na alles wat hij vorig jaar heeft meegemaakt, zien we echter veel minder van hem en Maithé online. “In dit geval is de liefde wat het is en de mensen die het moeten weten, weten dat ook. En de rest heeft daar bij wijze van spreken geen zaken mee en hoeven daar ook niet dagelijks elk uur inkijk in te hebben.”

Wijze woorden van een wijs man? “Dat durf ik niet zeggen, maar ik ben toch ietsje wijzer geworden, ja.” Maithé is alvast akkoord met de aanpak van Sean. “Zij is veel jonger, en veel meer verknocht aan Instagram. Vooral dat checken: wat zijn andere mensen aan het doen? Dan denk ik: ik hoor het wel van anderen uit hun eigen mond wat ze gedaan hebben. Dan hebben we nog iets om over te praten als we elkaar zien.”

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Allison Scott  I  Maithé Rivera  I  shownieuws