Zondag 25 Juli 2021 - 17:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

23-jarige vrouw tormenteert buren met ‘te luide seks’: “Zo is het gewoon veel plezieriger”

23-jarige vrouw tormenteert buren met ‘te luide seks’: “Zo is het gewoon veel plezieriger”

De Daily Mail brengt deze week het opvallende verhaal van Saffy Dalencia (23), die zegt dat ze minstens één klacht per maand krijgt in verband met te luide seks. Zij ziet er echter de graten niet van jn: “Luidruchtige seks is gewoon veel plezieriger”, klinkt het.

“Wat kan ik zeggen? Ik doe het niet met opzet”, zegt de 23-jarige Saffy, die verzekert dat ze al probeerde om haar volume lager te houden. “Natuurlijk heb ik geprobeerd het binnen de perken te houden. Ik heb wel eens een vriendje gevraagd om zijn hand voor mijn mond te houden, maar ik kan het niet laten.” 

“Het is leuker als ik alles loslaat. Uitdrukken hoe we ons voelen wanneer we plezier beleven is belangrijk”, aldus Saffy. “En als het seks nóg beter kan maken… Wat is er beter dan dat?”

Teken van waardering

Het was pas na haar tijd aan de unief dat ze van zichzelf realiseerde dat ze luidruchtiger begon te worden tijdens ‘de daad’, nadat een huisgenoot vroeg of zij ook dat helse lawaai had gehoord, alsof ‘iemand pijn had’. “Ik kan de geluiden die ik maak niet beschrijven. Het zijn gewoon plezierige seksgeluiden. Geen gekreun of geschreeuw, maar meer een vocaal plezier, als teken van waardering.” 

Beteren deed het nooit, integendeel: Saffy zegt dat ze minstens één keer per maand een klacht van de buren aan haar been heeft. Zelfs toen ze een weekend bij haar vriendje verbleef, kreeg ze van haar schoonmoeder een berisping. Niet dat ze zich daarna inhield. “Mijn advies aan alle vrouwen is om je niet in te houden. Sta jezelf toe om vrij te zijn en als dat betekent dat je lawaai moet maken, ga ervoor”, klinkt het luid en duidelijk.

TAGS  I  Saffy Dalencia  I  seks