Overspelige vrouw (35) wil man niet verlaten: “Echtgenote van mijn minnaar geeft me tips” Buitenland
Buitenland

Overspelige vrouw (35) wil man niet verlaten: “Echtgenote van mijn minnaar geeft me tips”

Overspelige vrouw (35) wil man niet verlaten: “Echtgenote van mijn minnaar geeft me tips”

Rachel, een 35-jarige Schotse vrouw, is gelukkig getrouwd. Toch bedriegt ze haar echtgenoot met een man die ze online leerde kennen. Haar man is een heel stuk ouder dan zij en zijn libido is niet meer wat het geweest is, maar van scheiden wil Rachel niet weten.

“Hij heeft niet veel zin in seks, ik zou zelfs zo ver durven gaan om te zeggen dat hij aseksueel is”, zegt Rachel over haar echtgenoot in de Daily Mirror. “Voor hem is ons huwelijk prima, want hij houdt van het gezelschap en de vriendschap die het biedt. Maar ik heb een veel grotere seksuele drang en ik ben graag open over mijn seksualiteit.”

Open huwelijk

Vorig jaar, toen het wegens de pandemie moeilijk was om nieuwe mensen te leren kennen, sloot Rachel zich aan bij Ashley Madison, een datingsite voor mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben. Kort nadat ze zich op de site had aangemeld, zegt Rachel dat ze werd benaderd door een man die haar wilde leren kennen.

"Hij legde heel duidelijk uit dat hij getrouwd was en niet wilde dat dat zou veranderen, maar hij was geïnteresseerd in een ontmoeting met mij”, zegt Rachel. Nadat ze enkele keren aan de telefoon hadden gepraat, spraken ze af voor een kop koffie. Die eerste ontmoeting verliep zo vlot, dat de man haar uitnodigde om zijn vrouw - met wie hij een open huwelijk had - te ontmoeten.

"Met hen kan ik praten over mijn huwelijk"

Toen ze aankwam, stelde de man Rachel voor aan zijn echtgenote. “Ze zei: 'Je zult heel goed voor hem zijn, dat weet ik. Ik heb jou voor hem gekozen.’ Ik wist eerst niet waar ik het had. Maar hij zei dat hij één vriendin wou buiten zijn huwelijk.” Nu is ze al langer dan een jaar de seksuele partner van de man, en bij diens echtgenote kan ze haar hart luchten.

“Ik kan openlijk met hen praten over mijn huwelijk en vertellen hoe het gaat. Ze geven me tips en relatieadvies. Ze hebben me geholpen om uit te zoeken hoe ik gesprekken met mijn man moet aanpakken. Het is positief om wat input van buitenaf te krijgen van mensen die niet in mijn vriendschaps- of familiebubbel zitten en er zijn geen vooroordelen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws