Zondag 25 Juli 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle slaat de bal volledig mis: “Daar zal ze nog spijt van krijgen”

Meghan Markle slaat de bal volledig mis: “Daar zal ze nog spijt van krijgen”

Volgens auteur Tom Quinn zal Meghan Markle nog spijt krijgen van hoe ze haar relatie met de Britse koninklijke familie heeft aangepakt. Dat vertelt hij in de Channel 5-documentaire ‘Meghan at 40: The Climb To Power’.

“Ze had verwacht dat ze het koningshuis zou binnenwandelen, de boel er eens flink door elkaar zou schudden, en dat iedereen dat dan geweldig zou vinden”, zegt Quinn. “Ze dacht dat ze dingen zou kunnen blijven doen op ‘haar’ manier. Tegenstand vanuit het koningshuis had ze niet verwacht, dus ze kwam erg bedrogen uit.” 

Snelle wraak

“Ze was daar zodanig niet goed van dat ze het interview met Oprah als de enige manier zag om haar verhaal te delen”, aldus Quinn. “Het was een snelle wraak, maar als ze erop terugkijkt, denk ik dat ze ooit spijt zal hebben dat ze alle bruggen verbrandt heeft. Haar vader en zus spreekt ze ook al niet meer.” 

“Ze heeft veel mensen buitengesloten die normaal gezien een belangrijke rol zouden spelen in haar leven. De kans is groot dat ze mettertijd op die beslissingen zal willen terugkomen, maar gezien de schaal van de schade die ze heeft toegebracht, is het nog maar de vraag of die brokken nog te lijmen vallen”, besluit hij.

TAGS  I  Meghan Markle  I  shownieuws