Maandag 26 Juli 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Marina, de dochter van Eddy Wally, grijpt drastisch in: “Ik heb papa beloofd om dit niet te doen”

Marina, de dochter van Eddy Wally, grijpt drastisch in: “Ik heb papa beloofd om dit niet te doen”

Het is zomer en dat is - de twee voorbije jaren niet meegerekend - de periode waarin muzikanten floreren. Ook voor Eddy Wally was het een periode waar hij steeds naar uitkeek. Dat vertelt zijn dochter Marina in Story.

“Optreden was zijn lange leven", zegt Marina. "Hij was ook erg geliefd bij zijn collega’s. Vergeet niet dat mijn pa in de jaren 70 en 80 zijn show ‘Onvergetelijk' heeft gepresenteerd op Radio 2 Oost-Vlaanderen, hé! Veel artiesten kwamen vragen wanneer ze nog eens in zijn programma mochten”, lacht ze. “Op die manier heeft Eddy Wally aan de wieg gestaan van de carrière van veel andere artiesten.”

"Ik hou me aan mijn belofte"

Marina houdt zich momenteel onder meer bezig met haar ouderlijk huis stukje bij beetje onder handen te nemen. “De villa was aan opfrissing toe, het is niet zo dat ik die laat verkommeren, hé”, benadrukt ze. “Dat heb ik aan mijn papa beloofd: dat ik de villa zou onderhouden en niet zou verkopen. Ik hou me aan die belofte. Het is de bedoeling dat ik er ooit zelf ga wonen. En de videoclip van mijn nieuwe single is er opgenomen.” 

“‘Laat de wereld nu maar draaien’ is een nummer dat Yvette Ravell speciaal voor mij heeft geschreven. Ik ben er erg blij mee, en met het feit dat MENT regelmatig de clip uitzendt. Nee, ik ben zeker nog niet uitgezongen”, verzekert ze.

TAGS  I  Marina Wally  I  Eddy Wally  I  shownieuws