Anuna De Wever maakt zich grote zorgen: “Dit is absoluut angstaanjagend” Royalty
Royalty

Anuna De Wever maakt zich grote zorgen: “Dit is absoluut angstaanjagend”

Anuna De Wever maakt zich grote zorgen: “Dit is absoluut angstaanjagend”

Anuna De Wever roept op Instagram haar volgers op om op 10 oktober mee te gaan betogen met de Belgische klimaatbewegingen. Haar boodschap is duidelijk: “We hebben geen tijd meer te verliezen.”

“Ik ben echt bang geweest de afgelopen weken”, begint Anuna haar betoog. “Alles wat er deze zomer is gebeurd, van droogte tot extreme overstromingen tot hittekoepels en mislukte oogsten, was absoluut angstaanjagend en nog een herinnering dat de klimaatcrisis hier en nu plaatsvindt.”

Wereld in crisis

“Normaal gezien maak ik, als ik overweldigd of bang ben, lange bergwandelingen en probeer ik perspectief te krijgen. Maar het enige wat ik nu kan zien is een wereld in crisis”, schrijft Anuna. “Dat zal niet veranderen tenzij we het veranderen."

"Op 10 oktober staan ​​we weer op straat met alle Belgische klimaatbewegingen en we raden je aan om met ons mee te doen. We hebben geen tijd meer te verliezen en beleidsmakers moeten ter verantwoording worden geroepen. Activisme is onze enige manier om deze realiteit te bestrijden”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws