Meghan Markle in de problemen: "Een sekstape van haar" Buitenland
Buitenland

Meghan Markle in de problemen: "Een sekstape van haar"

Meghan Markle in de problemen: "Een sekstape van haar"

De Britse pornokoning Kevin Blatt (50) heeft in een podcast onthuld dat hij in het bezit is van een sekstape van Meghan Markle. Of de beelden authentiek zijn, werd nog niet bevestigd. Voor het Britse koningshuis is dit alvast zeer vervelend.

Er doken al wel vaker pikante beelden van de hertogin van Sussex op, maar die zijn steeds van haar verleden als actrice. Deze keer zou het toch wat anders zijn.

De tape zou enkele jaren geleden gemaakt zijn. “Een dame uit Canada nam contact met me op in verband met de film”, aldus Blatt. “Ze wilde eerst niet zeggen wie erop te zien was, maar na een beetje aandringen liet ze dan toch vallen dat het over Meghan ging, die op dat moment al werd gelinkt aan prins Harry.”

Hij sloeg er echter geen munt uit. “Ik had me toen al teruggetrokken uit het vak”, zegt hij. Hij verspreidde nochtans wel seksvideo's van Paris Hilton en Kim Kardashian destijds. “De beelden van Meghan heb ik gewist”, klinkt het. “Dus ze bestaan ondertussen niet meer. Of die Canadese vrouw moest nog een kopie hebben liggen, natuurlijk...”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws